1200 свободни места в армията
A- A+
Публикувано на септември 21st, 2011

Танкистите не се радват на допълнителни бонуси към месечното си възнагражденията.

      Близо 1200 са вакантните места в армията, предаде вестник „Труд“. Само в пехотата свободните места свободните позиции са 830. Конкурси за попълване на свободните места няма да има, поради факта, че догодина се очакват големи съкращения в армията.

     Елитните бойци, които държавните символи, знамената и герба на „Дондуков2″, трябва да са високи между 178-182 сантиметра и да тежат до 85 кг. За всичките останали няма изисквания от към тегло и ръст, задължително е само кандидатът да издържи физическите изпити.

     Най-ниската заплата на войник е 546 лева, а най-високата до 562 лева. Допълнителни бонуси към заплатите взимат подводничарите и парашутистите. В сравнение в Германия войниците получават пенсия в размер 71,5 % от последната заплата, която са получавали в края на службата или немските войници се пенсионират с възнаграждение между 2860 и 3217 евро.

Виж оценките
Оцени тази статия

Едмон Дантес
затвори Име: Едмон Дантес
Email: info@prosvetise.com
Сайт: http://www.prosvetise.com
За автора: Месторождение: град Добрич Местопребиваване: София Дата на раждане: 15.04.1988 Образование: Средно - Езикова гимназия "Гео Милев" - профил английски език; Висше - УНСС, специалност "Маркетинг" Любими цитати: "За лудите ! Различните ! Бунтарите ! Непримиримите ! Тези, които виждат нещата по различен начин ! Те не са любители на правилата и не се прекланят пред статуквото! Можете да ги цитирате, да не се съгласите с тях, да ги величаете, или да ги хулите! Но единственото нещо, което не можете да направите е да ги игнорирате! Защото те променят нещата. Те тласкат човешката раса напред! И някои може да ги мислят за луди, но ние ги намираме за гениални ! Защото хората, които са достатъчно луди да мислят, че могат да променят света, са тези, които го правят!“ Джак Керуак Хобита: Колекциониран и препрочитане на книги; Кино; История; Литература и НаукаОще от автора (1686)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright Просветисе.Бг © 2012 BPG Group. Всички права запазени

Еволюция в знанието